Marlinde Knop

6 blogartikelen

Buitenland en Tussenjaar

Over mij

Hoi ik ben Marlinde Knop, 16 jaar en ik zit moment in een tussenjaar, waarin ik werk en thuisstudie doe. Mijn hobby's zijn: creatief bezig zijn en met vriendinnen afspreken! Mijn favoriete vak was toch echt geschiedenis, mede omdat mijn docent het altijd heel duidelijk en boeiend uit kon leggen. Mijn ultieme leer tip is om de leerstof aan een (denkbeeldig) persoon uitleggen, en het in Jip en Janneke taal uitleggen, zo kom je erachter wat je allemaal wel en niet weet.

Mijn blogs

Buitenland en Tussenjaar|15 mei 2024

Een maand in Canada, mijn ervaringen en verschillen met Nederland

Als je een maand lang in een ander land bent, merk je veel verschillen op. Hoe zit dat met het land Canada? In dit artikel lees je er meer over!

Examen en Huiswerk|17 apr 2024

Examenchecklist: alles wat je moet weten rondom het eindexamen

De eindexamens komen er weer aan! Hoe kun jij je het beste voorbereiden op je examens, en wat moet je allemaal meenemen? Wat zijn handige sites waar je informatie kunt vinden over de examens? Op deze vragen hebben wij antwoord!

Studeren en Studentlife|27 sep 2023

Een avontuurlijke studententijd bij Defensity college

Vind je alles wat met Defensie te maken heeft interessant, volg je een HBO of een WO studie en wil je bijdragen aan een veiligere wereld? Dan is Defensity college echt wat voor jou. Maar wat kan je ermee? Dat vertellen we je!

Buitenland en Tussenjaar|11 mei 2023

Een goedkope dagtrip naar Parijs

Veel mensen denken al snel dat een tripje naar Parijs erg duur is, maar zelfs als je een wat minder groot budget hebt kan je gemakkelijk een tripje naar Parijs plannen. Ik vertel je al mijn tips!

Gezondheid en Lifestyle|23 jan 2023

De ‘that girl’-trend: alleen irritant of zelfs schadelijk?

Ken jij that girl''? Dagelijks komt ze op TikTok en andere kanalen voorbij. Hoe geloofwaardig is zij eigenlijk?

Gezondheid en Lifestyle|29 nov 2022

Diagnose ADD (ADHD) … Help! Wat nu?

Marlinde heeft ADD en geeft je een inkijkje in haar hoofd. Lees hier wat ADD precies is en wat je eraan (of ermee) kunt doen.