Niveau
Graad
Vorm
Sector
De Master Controlling maakt je een gewaardeerde businesspartner. Je vergroot je carrièreperspectief en levert impact op je organisatie en de maatschappij.
Veranderingen in de wereld volgen elkaar in hoog tempo op. Om daarop in te kunnen spelen, moeten organisaties sneller en wendbaarder worden. De rol van controller wordt daarvoor steeds belangrijker. Controllers dragen verantwoordelijkheid voor beheersing van de geldstromen en interne en externe berichtgeving en bieden beslissingsondersteuning bij aanschaf en aanwending van schaarse middelen. Daarnaast kunnen zij een objectief oordeel vellen over de prestaties van de organisatie, in samenhang met de doelen en risico’s. Daarvoor zijn academisch opgeleide controllers nodig, die inzicht hebben in de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van (financiële) verslaglegging. De Master Controlling (MSc) van TIAS School for Business & Society leidt deze mensen op.

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2024 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Controlling
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.3 8.3 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de inhoud van de opleiding, denk bijv. aan het niveau van je opleiding, de aansluiting op je vooropleiding en de kwaliteit van het studiemateriaal.
Inhoud
7.7 7.7 0
Deze opleiding
Controlling
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.8 8.8 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.7 8.7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
7.5 7.5 0
Toon meer

Adres:
Warandelaan 2
5037 AB Tilburg